Om webbplatsen

Om webbplatsen

För att optimalt kunna utnyttja den här webbplatsen behöver du ha en lämplig webbläsare. Webbplatsen fungerar bra i de moderna webbläsarna, som stöder webbstandarder satta av W3C (World Wide Web Consortium), till exempel:

  • Microsoft Internet Explorer 9 eller senare version
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Safari

Vi verifierar nya versioner i samband med våra större releaser och alltid baserat på våra kunders användning. Om du har problem med att surfa på vår webbplats rekommenderar vi dig att uppgradera till senaste versionen av din webbläsare.

Pdf-filer

För att kunna läsa de pdf-dokument som finns på vår webbplats behöver du ha Acrobat Reader.

Ladda ner Acrobat Reader

Tillgänglighet

SJ har tillsammans med Funka Nu tagit fram ett tillgänglighetsregelverk för SJs digitala kanaler, som siktar högre än WCAG 2.0. SJ har som mål att sj.se/trafikinfo i framtiden ska följa det regelverket fullt ut. Webbplatsen ska till exempel i framtiden fungera med tangentbordsnavigering och med skärmläsare. SJ samarbetar med Funka Nu för att analysera och ta fram underlag för SJs webbplatsers design, funktion, kod och helhet.

Hur söker jag trafikinformation?

För att söka aktuell trafikinformation om ditt tåg eller din station/sträcka anger du ditt tågnummer eller din station i sökfältet. Här hittar du senast uppdaterade informationen om dagens trafik och kan se om ditt tåg är i tid.

Sök trafikinfo

Källa till trafikinformation

Vi hämtar information om trafikläget från Trafikverket. Informationens fullständighet kan inte garanteras. Eventuella skador på grund av fel i uppgifter medför därför inte rätt till skadestånd gentemot Trafikverket.

Frågor om vår webbplats

För frågor om vår webbplats eller om problem du stöter på kontaktar du oss enklast via Frågor & svar